Gjest nr. 51.000

Sesongen er ikke over! Lørdag 26. september var det igjen champagne og gratis inngang. Det var Hjørdis Pettersen som ble gjest nr. 51.000. Med var ektemann Harald Pettersen og de kom fra Mælum ved Skien. Gratulerer!
Husk at vi har åpent hele høstferien (untatt mandag) fra kl.11 - 16. Hjertelig velkommen.

Besøk august / september

Norsk Triumph Klubb

Norsk MG Klubb Vestfold

Indian

Haga Bussreiser

Stjernevognen

Gjest nr. 50.000 !

Søndag 23. august var det fest hos Z-Museum i Treungen. Erland Gundersen fra Skien fikk billet nr. 50.000 og dermed overrakt av Svanhild Moholt (en av vår utstillere - Jullys Motesalong) en flaske champagne, en blomst og livslang gratis inngang!
Med var Kjellaug Gundersen og Kim Beck Gundersen. GRATULERER!

Flott besøk i juli

Kveldsbesøk MC Klubben Arendal

Th. Liens Turistbusser

Gjest nr. 49.000

Og igjen champagne og gratis inngang. I dag (mandag 3. aug) var det Geir Gjelsvik fra Kalandseidet (sør for Bergen) som fikk den fra vår medarbeider Mika Staab. Geir var sammen med Anja Dahl. Gratulerer!

Gjest nr. 48.000

Og det går fort. Igjen var det utdeling av en flaske champagne og gratis inngang. Nå var det Aud Kleivane fra Gjerstad. Med på bilde er hennes familie fra Oslo og Z-museum medarbeider Leon Staab. Gratulerer!

Gjest nr. 47.000

Denne gangen var det en lokal familie som fikk en flaske champagne og gratis inngang for hver 1000e besøkende fra medarbeider Leon Staab. Lørdag den 18. juli (1 uke etter nr. 46.000) ble Anny Sandnes fra Nissedal gjest nr. 47.000. Med henne var mannen Salve, datteren Ann Kristin og barnebarn Knut Olav. Gratulerer!

Gjest nr. 46.000

Etter mindre enn 2 uker var det champagne igjen. Det var en overraskelse for Trond Ivar Moen fra Arendal at han var besøkende nr. 46.000. Han fikk en flaske champagne og gratis inngang. Med han var barnebarn Tobias.

Kveldsåpent 8. juli

Onsdag 8. juli er Z-museum kveldsåpent. Vi holder åpent kl 11.00 til kl 21.00 !
Så ta en tur og kom og se.

footpic