Gjest nr. 49.000

Og igjen champagne og gratis inngang. I dag (mandag 3. aug) var det Geir Gjelsvik fra Kalandseidet (sør for Bergen) som fikk den fra vår medarbeider Mika Staab. Geir var sammen med Anja Dahl. Gratulerer!

Gjest nr. 48.000

Og det går fort. Igjen var det utdeling av en flaske champagne og gratis inngang. Nå var det Aud Kleivane fra Gjerstad. Med på bilde er hennes familie fra Oslo og Z-museum medarbeider Leon Staab. Gratulerer!

Gjest nr. 47.000

Denne gangen var det en lokal familie som fikk en flaske champagne og gratis inngang for hver 1000e besøkende fra medarbeider Leon Staab. Lørdag den 18. juli (1 uke etter nr. 46.000) ble Anny Sandnes fra Nissedal gjest nr. 47.000. Med henne var mannen Salve, datteren Ann Kristin og barnebarn Knut Olav. Gratulerer!

Gjest nr. 46.000

Etter mindre enn 2 uker var det champagne igjen. Det var en overraskelse for Trond Ivar Moen fra Arendal at han var besøkende nr. 46.000. Han fikk en flaske champagne og gratis inngang. Med han var barnebarn Tobias.

Kveldsåpent 8. juli

Onsdag 8. juli er Z-museum kveldsåpent. Vi holder åpent kl 11.00 til kl 21.00 !
Så ta en tur og kom og se.

Gjest nr. 45.000

Søndag 28. juni ble Silje Skarli fra Arendal gjest nr. 45.000. Hun fikk en flaske champagne og gratis inngang (hver 1000e besøkende). Med var Andreas Abrahamsen fra Grimstad. Gratulerer!

Vi er i gang! - juni 2020

Flott besøk i juni hos oss.

Sesongstart (2)

Nå er vi i gang. Takk alle for hyggelig og flott besøk i Pinsehelgen. Vi har tatt i mot mange (motor)syklister, bobiler, sportsbiler m.m.
Vi holder åpent i uke også (mandag stengt).

Sesongstart 2020 (1)

Gladnyhet! Lørdag 30. mai åpner vi Z-Museum for sesongen.
Museet har utvidet utstillingen med flere nye og spennende utstillinger og objekter.
Velkommen igjen!  Smittevernregler er fulgt.
Åpent i hele Pinsehelgen: lørdag, søndag og mandag, 11.00-16.00

Oppdatering

Oppdatering:
P.g.a. COVID-19 tilrådinger holder vi stengt inntil videre.

footpic